Podzimní menu na Zlechově
Publikováno: 24.9.2025
Podzim na talíři
Podzim je časem barev, vůní a hřejivých chutí. Připravili jsme pro vás sezónní menu, které vás zahřeje a potěší – od jemné polévky až po šťavnaté maso s delikátními omáčkami. Přijďte ochutnat, jak chutná podzim v naší kuchyni.
Dýňový krém
Sametově jemná polévka, která v sobě ukrývá všechny barvy a vůně podzimu. Podáváme ji s kapkou dýňového oleje a křupavými semínky, aby vás hned první lžička zavedla do světa plného tepla a pohody.
Konfitované králičí stehno
Šťavnaté králičí maso, tažené do dokonalé křehkosti. Servírujeme ho se šípkovou omáčkou, nadýchaným bramborovým knedlíkem a karamelizovanou cibulkou. Jedinečná kombinace, která vás vrátí do kouzelných nedělních obědů.
Filírované kachní prso
Delikátní kachní prso připravujeme tak, aby zůstalo šťavnaté a plné chuti. Podáváme ho s lahodným hruškovým chutney, bramborovým pyré a omáčkou z portského vína, která celému pokrmu dodá noblesu. Skvělá volba pro opravdové gurmány.
Podzim má svou chuť – přijďte ji objevit u nás!
